Під егідою ФСБ: Російські журналісти влаштували колегам з "Л/ДНР" пропагандистський "майстер-клас"

Участь у семінарі приймали представники підконтрольних терористам ЗМІ - «Голос Республіки», «Кочегарка», «Перший республіканський телеканал ДНР», «Ваш Іловайськ» та ін, а також 5 працівників «міністерства інформації ДНР».

Представників окупованого Донбасу вчили брехати більш ефективно. Ілюстрація: Главред.

З метою дискредитації ЗСУ російсько-терористичні війська продовжують обстріл цивільних об'єктів на контрольованій ними території, звинувачуючи в даних злочинах українські війська і навчаючись у представників російських ЗМІ брехні. Про це повідомляє група «Інформаційний спротив», передають Патріоти України.

За останні дні такі провокаційні обстріли зафіксовані в районі н. п. Дебальцеве, Горлівка та Докучаєвськ. Водночас у ЗМІ «ДНР» і проросійських групах соціальних мереж триває нагнітання обстановки за рахунок постійної подачі інформації про обстріл з боку ЗСУ, руйнування і загибель мирних громадян, бойових зіткненнях і т. п.

З метою підвищення ефективності дезінформаційно-пропагандистської діяльності підконтрольних терористам «ЗМІ», ФСБ РФ організовує тренінги з «журналістами» з «ЛДНР». «Так, згідно з оперативними даними, в н. п. Ростов-на-Дону (РФ) в готелі «Зірка» (Соборний пров., 104) пройшов триденний семінар для представників медіа та «міністерства інформації» «ДНР». Участь у семінарі приймали представники підконтрольних терористам ЗМІ - «Голос Республіки», «Кочегарка», «Перший республіканський телеканал ДНР», «Ваш Іловайськ» та ін, а також 5 працівників «міністерства інформації ДНР».

Семінар проводили представники російських пропагандистських ЗМІ – Life (колишній LifeNews), Росія 24, Перший канал (ОРТ), «Комсомольська правда - Москва». Офіційна тема семінару – «Підвищення якості медіаконтенту», – йдеться в повідомленні. Зазначається, що семінар проходив при кураторстві ФСБ РФ, з метою доведення до представників «ДНР» основних методів ведення інформаційної війни та активізації дезінформації.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...