Під Мар'їнкою працюють ворожі ДРГ: Карта АТО на 31 липня

Разом з активізацією російських диверсантів не вщухають і вже звичні провокаційні обстріли з боку терористів.
У Мар'їнці. Фото: glavnoe.ua.

У районі Мар'їнки зафіксовано бойове зіткнення українських військових з двома ДРГ бойовиків. Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України опублікував на своєму сайті карту ситуації в районі проведення Антитерористичної операції (АТО) станом на неділю, 31 липня, передають Патріоти України.

Так, у Луганській обл. бойовики обстрілювали позиції Збройних сил України (ЗСУ) поблизу Трьохізбенки, Попасної та Троїцького.

На донецькому напрямку під обстріли з боку незаконних збройних формувань потрапили опорні пункти українських військовослужбовців поблизу Світлодарська, Зайцевого, Торецька, Авдіївки, Пісок. На маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь по позиціях сил АТО поблизу Красногорівки, Мар'їнки, Старогнатівки, Гранітного, Талаківки та Широкиного.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...