Під Маріуполем ситуація залишається складною: Штаб АТО повідомив про нові провокації терористів

Бойовики знову обстріляли околиці приморського міста.

Терористи знову обстріляли околиці Маріуполя. Ілюстрація: УНІАН.

У четвер, 3 листопада, терористи 24 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. Про це пише прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"На Маріупольському напрямку відбулося 15 обстрілів. Поблизу Талаківки та у Широкиному бойовики використовували проти українських захисників стрілецьку зброю, у Лебединському - вогонь БМП, кулемети та гранатомети. Також із боку противника обстріли в районах Павлополя, Богданівки та Водяного здійснено з мінометів калібру 82 мм", - розповіли в штабі.

Крім того, на Луганському напрямку зафіксували 5 збройних провокацій. У Новоолександрівці та Трьохізбенці проти українських підрозділів бойовики застосовували гранатомети, а в районі Сизого - стрілецька зброя. "На Донецькому напрямку окупанти 4 рази порушували режим тиші. У бік підрозділів сил АТО в Авдіївці противник використовував одночасно кулемети крупного калібру, гранатомети різних систем, міномети калібрів 82 і 120 мм, а в Луганському - вогонь БМП" - пишуть у прес-центрі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...