Під Маріуполем точаться жорстокі бої з російськими ДРГ - прес-офіцер АТО

Супротивник використовує стрілецьку зброю, зокрема це снайперський вогонь, а також заборонене мінськими домовленостями озброєння.

Ілюстрація:ua.korrespondent.net

В зоні АТО під Маріуполем у Донецькій області Збройні сили України ведуть важкі бої з силами проросійських бойовиків. Про це заявив прес-офіцер сектору Маріуполь Віталій Кирилов, передають Патріоти України з посиланням на канал 112.

"Зіткнення з диверсійними групами проходить за напрямом майже кожен день, за обстрілу – зафіксовано всього за минулу добу 40... Супротивник використовує стрілецьку зброю, зокрема це снайперський вогонь, а також і заборонене мінськими домовленостями озброєння – спостерігалося ведення вогню з танка, який обстрілював українських військових біля Новогригорівки", - розповідає прес-офіцер.

"Також зафіксовано по 7 разів використання 120 і 82-мм міномета. Після півночі було також неспокійно, 11 обстрілів зафіксовано станом на 6:00. При цьому використовувалися 122-мм гармати, які вели вогонь у Новогригорівці, чотири рази 120-мм міномет, три рази – 82-мм міномет", - заявив Кирилов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...