Під Радою сталися нові сутички між активістами та спецназівцями (відео)

Мітингувальники повалили паркан, який стояв біля будівлі Верховної Ради протягом дня.

Протести під Радою. Фото: Главком.

Біля будівлі Верховної Ради України відбулися нові сутички між правоохоронцями та мітингувальниками. Про це йдеться у сюжеті «112 Україна», передають Патріоти України.

«До паркану, який контролювали мітингувальники підійшли з десяток поліцейських, які заявили, що з цього моменту вони будуть перевіряти всіх, хто буде заходити на територію містечка і виходити з нього. Через три хвилини до паркану з боку ВР підійшли близько 100 спецназівців - вони намагалися пройти через паркан або відтіснити мітингувальників, тому почалися сутички», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на даний момент мітингувальники повалили паркан, який стояв біля будівлі Верховної Ради протягом дня. Зазначається, що під час протистояння зі спецназівців зривали шоломи. ЗМІ зазначає, що на місці сутичок був присутній нардеп Єгор Соболєв, який ходив між спецназівцями і мітингувальниками і просив людей заспокоїтися.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...