Під Зайцевим українці "викосили" півзводу російських найманців - сепаратистські ЗМІ

Ополченці розповідають, що це результат роботи українських снайперів, які озброєні кулями, що пробивають навіть бронежилети.

Ілюстрація:www.volynpost.com

Сили АТО в районі Зайцевого активізували бойові дії, застосовуючи АГС, ЗУ і снайперську зброю. У результаті бойовики зазнали відчутних втрат: половина їх підрозділу на цьому напрямку була знешкоджена, є вбиті і поранені. Це стало відомо з так званих "Зведень від ополчення Новоросії", передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

"Вчорашні бої на Зайцевому не пройшли безслідно, з нашого боку два "300 -х", боєць з позивним Кабан, був поранений в голову, можливо, не виживе... Вчора пацанів досить довго обстрілювали з АГСа і ЗУшка по них працювала, нашим відповісти було нічим, "режим припинення вогню" цей пі...растичний вже всіх дістав", - розповів "горлівський ополченець" на сторінці Зведень в соцмережі.

Вранці, 24 січня, обстріли під Зайцевим з боку сил АТО нібито поновилися, через що поранення отримали ще двоє бойовиків. Ополченець стверджує, що це результат роботи українських снайперів, які озброєні кулями, що пробивають навіть бронежилети.

«Зі взводу одного залишилося всього 5 чоловік. Або вбиті, або в лікарні, боєздатних залишилося всього 5. Тут навіть дивуватися нема чому, за три дні у них: два "200-х", і п'ять "300-х". Граючись, укри за три дні вгондонили ціле відділення наше по суті-то справи", - обурюється бойовик.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...