Підрозділ "СЄВЄР" завдав втрат росіянам під Комінтерновим: збито ворожий безпілотник (фотофакт)

Дані, витягнуті з карт пам'яті російського БПЛА, представляють дуже велику цінність, оскільки містять масу фактів порушення російськими терористичними угрупуваннями Мінських угод.

Російський БПЛА. Фото: "Фейсбук".

Дані з пам'яті російського БПЛА представляють велику цінність. Про це йдеться на сторінці підрозділу "СЄВЄР" у Фейсбуці, передають Патріоти України.

"Група радіоелектронної боротьби підрозділу "СЄВЄР" успішно перехопила управління російським безпілотним літальним апаратом, який досліджував передові позиції української армії біля населеного пункту Комінтернове (Донецька область), що призвело до керованого падіння ворожого безпілотника", - йдеться у повідомленні.

До речі, політ ворожого БПЛА потрапив в об'єктиви українських журналістів, що працюють на оборонній лінії ЗСУ. "Дані, витягнуті з карт пам'яті російського БПЛА, представляють дуже велику цінність, оскільки містять масу фактів порушення російськими терористичними угрупуваннями Мінських угод", - зазначають у підрозділі.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...