"Підрозділи російських найманців ввели в бій танки": Бутусов повідомив про загострення ситуації під Авдіївкою

Російське командування має намір за будь-яку ціну зберегти загрозу для міста.

На околицях Авдіївки. Фото: РБК.

Терористи розлючені через значні втрати і роблять все, щоб вибити українські підрозділи поблизу ясинуватської розв'язки і промзони. Про це повідомляє журналіст Юрій Бутусов на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Великі сили артилерії 1-го армійського корпусу російських окупаційних військ б'ють по українській обороні. Варто підкреслити, що відповідно до мирної угоди в Мінську, бої відбуваються на території, контрольованими українськими силами. Проте російське командування має намір за всяку ціну зберегти загрозу Авдіївці", - повідомив Бутусов.

За його даними, "ніякі інспекції ОБСЄ знизити накал бою не можуть". "За даними з передової, підрозділи російських найманців також ввели в бій танки. Воїни 72-ї механізованої бригади ведуть важкий бій, і не відступають ні на крок. Командування зберігає тверде управління боєм, йде активна і ефективна відповідна робота української артилерії. Ситуація під Авдіївкою вимагає найсерйознішої уваги", - уточнив Бутусов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...