Підрив гранати у Бучі: затримано підозрюваного, подробиці (фото)

Поки що правоохоронці не повідомили про мотиви підозрюваного, а місцеві мешканці побоюються терактів.

Пошкоджена машина на місці вибуху. Фото: соцмережі.

У місті Буча Київської області чоловік підірвав гранату на парковці поряд з компанією молодих людей. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіціі України в Київській області, передають Патріоти України.

НП сталася сьогодні, 6 грудня, близько 18:30 на парковці одного з супермаркетів міста. "Троє постраждалих молодих людей доставили до медичного закладу. Зараз їх дані з'ясовує поліція", - розповіли в правоохоронних органах. Також осколками пошкоджено три автомобілі. Чоловік, що підірвав гранату, вже затриманий. Його мотиви не повідомляються.

"Только что! Неизвестный бросил гранату РГД-5 в Буче на бульваре Б. Хмельницкого, возле церкви. Трое раненых. Дай Бог, чтобы зло терактов не коснулось нас", — пишуть у спільноті "Бучанська Варта" в Facebook.

"Все пострадавшие находятся в больнице. Тяжелых ранений слава Богу нет. Граната РГД, разорвавшись, рублеными осколками нанесла ранения четырем жителям. Трем 14-15-летним и одному взрослому. Опасности жизни людей нет. Ситуация под контролем врачей", — написав на своїй сторінці у Facebook секретар міськради Василь Олексеюк.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...