Підступність окупанта: Терористи знову ховають техніку в житлових кварталах Донецька

В окупованому місті спостерігається перекидання по районах піхоти та вогневих засобів.

Бойовики у Донецьку ховають танки у житлових кварталах. Ілюстрація:dn.depo.uaТерористи так званої Донецької народної республіки знову ховають військову техніку в житлових кварталах Донецька. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

"У Донецьку фіксується перекидання в Петровський район з інших районів міста піхоти і вогневих засобів. У загальній складності протягом минулих вихідних перекинуто близько 20 КАМАЗів і Уралів з живою силою бойовиків (з різних напрямків, в основному рухалися через вулицю Петровського і Вуглегірську).

Зосередження сил і засобів противника спостерігається в районі Трудовських і Жилмайданчика. Звертає на себе увагу перекидання в даний район мінометної батареї (6 машин з 120-мм мінометами на причепі)", - зазначив він.

Нагадаємо, що раніше терористи вивели важку техніку з Донецька та відвели її у бік Макіївки та в інші населені пункти Донеччини.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...