Підтримка агресора: УЄФА виділив мільйон євро окупантам на розвиток футболу в Криму

Згідно з повідомленням так званого "Кримського футбольного союзу" представники Союзу європейських футбольних асоціацій заявили про готовність співпрацювати з КФС за різними проектами.

В УЄФА пообіцяли надавати підтримку розвитку футболу в анексованому Криму. Ілюстрація:ZN.ua

УЄФА обіцяє надавати підтримку розвитку футболу на території анексованого Росією Кримського півострова. Під час останньої наради чиновників УЄФА було прийнято рішення, що місцевий так званий "Кримський футбольний союз" отримає від футбольної організації мільйон євро, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"УЄФА виділив мільйон євро на розвиток кримського футболу, а представники Союзу європейських футбольних асоціацій заявили про готовність співпрацювати з Кримським футбольним союзом за різними проектами", - йдеться в повідомленні, опублікованому прес-службою "КФС".

Там же йдеться, що "КФС" буде проводити навчання футбольних тренерів та арбітрів півострова, щоб підвищувати їх кваліфікацію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...