"Підтримую Путіна, патріарха Кирила і дуже їм вірю": Одеські активісти зірвали концерт російської "православної співачки і поетеси"

Світлана Копилова виступала в Донецьку в 2015 році. А в цьому вона побувала в окупованому Алчевську і на території захопленого російськими військами Криму.

Світлана Копилова. Фото: vipkassa.ru.

Активісти патріотичних організацій Одеси зірвали концерт російської "православної співачки і поетеси" Світлани Копилової, який повинен був пройти сьогодні в Українському театрі на вулиці Пастера. Після візиту патріотів в установу виступ скасували, повідомили "Думській" представники організації "Рада громадської безпеки". Новину передають Патріоти України.

За їхніми словами, раніше, 8 липня цього року, Копилова давала концерт в окупованому Донецьку, причому в Україну вона потрапила через ділянку кордону, яку контролюють бойовики. "Куди дивиться СБУ?" - дивуються активісти.

Також додамо, що Світлана Копилова виступала в Донецьку і в 2015 році. А в цьому вона побувала в окупованому Алчевську і на території захопленого російськими військами Криму. Крім того, поетеса не раз зізнавалася, що підтримує політику російського диктатора Володимира Путіна:

"Я підтримую Путіна, підтримую Патріарха Кирила і дуже їм вірю. Краще сказати, дуже хочу в них вірити й намагаюся їх не критикувати, тому що уявляю, яка величезна відповідальність лежить на них, наскільки складний механізм управління державою і Церквою, і розумію, що судити їх не можу жодним чином. У мене в комп'ютері є фотографії Патріарха і Володимира Володимировича, знайдені в Інтернеті, особливо мені чимось сподобалися, я їх я зберігаю й іноді переглядаю. Наприклад, фотографія, як Володимир Володимирович прикладається до Казанської ікони Божої Матері, як він стоїть перед Святою Чашею, схрестивши руки, і яке в нього при цьому обличчя... Я йому вірю".

Як передає кореспондент "Думської", в поліцію надійшло повідомлення про мінування Українського театру. Зараз будівлю закрито й оточено правоохоронцями, працюють вибухотехніки. Тим часом активісти патріотичних організацій і шанувальники таланту Копилової стоять на вулиці й обмінюються "люб'язностями".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...