Пінчук співає не соло: Повернути Донбас можна лише шляхом здачі Криму, - Савченко (відео)

Нардеп зазначила, що звільнити Донбас невійськовим шляхом можна за столом переговорів.

Надія Савченко: Скрін відео

Звільнення Донбасу мирним шляхом призведе до здачі Криму. Таку думку озвучила народний депутат Надія Савченко в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"Щодо того, що це буде зроблено мирним шляхом, щодо того, що Росія не витримає санкцій - то це обов'язково буде здачею Криму. На якийсь певний період, як завжди, це відкладеться в довгий ящик", - заявила Надія Савченко.

Вона також зазначила, що звільнити Донбас невійськовим шляхом можна за столом переговорів. "Як би не кричали і не рвали на собі вишиванки деякі народні депутати, скільки б вони не кричали, що ми не здамо. Вони повинні відмовитися від Криму.

Він зараз залишається невизнаною окупованою територією. Крим - це чергове Придністров'я. І щоб не зробити Придністров'ям ще й Донбас - вони будуть робити це тим, що залишать окупованим Крим і заберуть Донбас. Іншого мирного шляху я поки що не бачу", - впевнена народний депутат.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...