Після бою біля Мар'їнки росіяни вивезли кілька вантажівок поранених та убитих (відео)

Бойовики почали підступатися до позицій сил АТО під покровом ночі, причому відразу з декількох сторін, однак отримали гідну відсіч та з втратами відступили.

Скрін відео

У ніч на 25 березня в районі населеного пункту Мар'їнка відбувся один з найзапекліших боїв за останній час. Під покровом ночі бойовики сильно наблизилися до позицій ЗСУ, наразившись на "відповідь" від українських бійців. В результаті змушені були відступити з численними втратами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Журналісти побували на передових позиціях ЗСУ в районі населеного пункту Мар'їнка, де йдуть постійні бої. У ніч на 25 березня тут відбулося запекле протистояння із застосуванням важкого озброєння з боку російсько-терористичних сил.

Бойовики почали підступатися до позицій сил АТО під покровом ночі, причому відразу з декількох сторін. Підійшли настільки близько, що і без приладів нічного бачення українські бійці фіксували їхні силуети.

"Вони думали, що, можливо, у нас тут ослаблення. Ми їм показали своє "ослаблення". Пару вантажівок поранених вони вивезли своїх, включаючи 200-х", - розповів боєць 14 ОМБ ВСУ з позивним "Коба".

Українські військові застосували проти цієї атаки 72-мм озброєння БМП, яку прозвали "Змія". У бою поранення отримали і українські військові.

Нагадаємо, найгарячішою точкою зони АТО за минулу добу залишався район Авдіївки. Тут бойовики інтенсивно обстрілювали сили АТО із застосуванням мінометів і снайперської зброї.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...