Після дня народження Степана Бандери у Басівці під Львовом українофоби спалили музей-криївку, - блогер

Знищений символ визвольної боротьби 1944-1961 років.

Після занепаду Золотої Орди, з кінця XIV-го століття, формується плем'я моксель. Змішуючись з угро-фінами та монголо-татарами, формується Московське князівство. Після найвдалішого набігу на Казань, за Івана Грозного, сформувалась державна політика Московського князівства: завоювати, обікрасти, обернути в рабство. Такі історичні факти приводить Тарас Елейко, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua продовжуючи:

Методи і знаряддя Московії не змінилися і в 21-му столітті. Після дня народження Степана Бандери 1 січня у Басівці під Львовом українофоби спалили музей-криївку. Знищений символ визвольної боротьби 1944-1961 років. І питання не у фізичній шкоді. Музей відбудуємо. Але поки його не буде, діти зі шкіл не приїдуть на наочний урок, тут не буде зніматися патріотичний фільм, важче буде провести вишкіл.

Загарбник завжди починає зі знищення історії. Зайди у першу чергу беруться до пам'яток та храмів. Це – найпростіше.

Три роки Україна веде оборонну війну з московинами за право фізичного існування як інституції. Внутрішні колаборанти допомагають ворогу нищити незалежність. Як плюндрували Батурин у 1708 році, як руйнували Січ. Як забороняли українську мову. Як нищили УНР та заморили 7 мільйонів українців голодом. Як більшовики руйнували українські церкви і священиків Галичини.

Я ліберал, толерантно ставлюся до різних думок та поглядів. Але не до колаборантів. Утверджуюсь на думці, що тільки жорстка відсіч зупинить українофобів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...