Після проголошення незалежності каталонці почали знімати прапори Іспанії (відео)

Це дійство, як правило, у бунтівному регіоні зустрічають радісними криками.

Ілюстрація:РБК

У мережі з’явилися відео того, як каталонці прощаються з державними атрибутами Іспанії. Зокрема, з фасаду будівлі міської ради в Жироні на тлі ейфорії зняли прапор Іспанії. Відео викладено у Twitter, передають Патріоти України.

Під будівлею міської ради в Жироні зібралися сотні людей, які після того, як стало відомо про оголошення незалежності Каталонії, почали скандувати вимоги зняти іспанський прапор.

На відео видно, як прапор Іспанії під радісні крики людей зняли з флагштока на фасаді міської ради, залишивши тільки прапор Каталонії.

Незабаром з’явилися подібні кадри вже з іншого міста.

Також користувачі соцмереж показали, як каталонці зустріли новину про проголошення незалежності.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...