Південні ворота України: Бійці пояснили, чому для терористів важливий Маріуполь (відео)

Навіть у свята перемир’я тут лишається примарним.​

Боєць розповів про обстановку під Маріуполем. Фото: скріншот з відео.

Позиції поблизу Маріуполя у зведеннях штабу займають перші позиції. Ворог гатить тут з усіх видів озброєння. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на 24tv.ua.

На Приазов’ї терористи цілодобово стріляють по українських позиціях. Зі слів бійців, обстріли зі стрілецької зброї вже навіть обстрілами не вважають, адже ворог використовує всі види озброєння.

"Маріуполь – це південні ворота України. Звідси їм буде зручно просуватися в інші регіони Донбасу, а потім і в центральну Україну", – пояснив командир підрозділу Морської Піхоти ЗСУ.

Поруч із військовими живе з десяток місцевих, які під ворожим вогнем засадили городи та позакривали дірки від осколків. Трохи миру на позиції привозять волонтери. Озброюють бійців найнеобхіднішим для святкування Великодня. Втім, навіть у свята перемир’я лишається примарним.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...