Півжиття мучилася: У Британії 12-річна дівчинка стала хлопчиком

Повне перезавантаження. Може, це і є справжня свобода - бути тим, ким хочеш?

12-річної Шейн комфортно бути хлопчиком. Фото: kp.uaУ Великобританії 12-річна школярка на ім'я Шейн (Шейніс або Шайна - "дівочий" варіант імені), стала хлопчиком, - про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Шеніс Олівер було шість років, коли він вперше зізнався, що ненавидить довге волосся і дівочі сукні. Він також скаржився, що його дратує рожевий колір і звичайні ігри в ляльки з подружками. Тоді ж він сказав таємничу фразу, що раніше "була хлопчиком". Його мати, 31-річна барменша Ліана, мати двох дітей, підтвердила, що замість ляльок та м'яких іграшок її дівчинка воліла грати в "Лего", динозаврів, читати комікси і кататися на скейтборді.

Коли Шайна підросла, вона стала категорично відмовлятися від дівочого одягу. У 12 років Шайна обрізала довге волосся, і наполягла, щоб мама купила їй хлопчачий одяг. Дитині також змінили ім'я, тепер його звуть Шейн.

- Я завжди виховували своїх дітей, щоб пишатися тим, хто вони є, і не піклуватися про те, що думають інші люди. Тепер я знаю, що Шейн щасливий, і більше мене нічого не хвилює, - зізналася Ліана. - Коли Шеніс увірвалася до мене в сльозах і сказала, що вона ненавидить своє життя за те, що вона народилася жінкою, хоча відчуває себе хлопчиком, - це розбило моє серце. А тепер я спокійна. Він вирішив зберегти частину свого старого імені - коли він народився, я назвала його Шейніс, тепер він Шейн, - сказала мама дитини-трансгендера.

Шейн до перевтілення. Фото: mirror.co.ukУ школі однокласники сприйняли Шейна нормально. Кілька хлопців спочатку обзивали його "він-вона", але після роз'яснювальних бесід перестали це робити. Ніяких утисків Шейн не відчуває. Вчителі до нього завжди звертаються як до хлопчика, а незнайомі люди і не здогадуються, що перед ними фізіологічно все ж таки дівчинка. Правда невідомо, в який туалет ходить Шейн, - в чоловічий, або жіночий. Сам Шейн вважає, що просто "народився не в тому тілі", а зовнішнє перетворення назвав способом виправити ситуацію.

Відомий випадок, коли неповнолітня дитина вирішила змінити стать - дочка Джолі і Пітта. 10-річна Шайло надає перевагу чоловічому одягу та коротким стрижкам.Шайло - донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта. Фото: starhit.ru

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...