"Плачу за доллар рубль и ни копейки больше": У Росії випустили пропагандистський кліп на підтримку рубля (відео)

Крім озвучення свого "правильного валютного курсу", співачка схиляє співгромадян до думки, що Аляска вже давно має бути російською.

Машані. Фото: www.salon-gala.info.

Новосибірська співачка Машані (Марія Осинцева) записала нову пісню, на цей раз - на підтримку девальвувати рубль. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

Рік тому Машані прославилася хітом "Мій Путін". Згідно з текстом нової пісні, виконавиця готова платити за євро і долар лише один рубль "і ні копійкою більше". У підсумку історія закінчується тим, що дівчина і зовсім позбавляється від іноземної валюти, викидаючи всі долари у відро з написом "Сміття". Також у пісні Машані закликає відібрати у США будь-який штат, при цьому на Аляску вона не згодна, оскільки "за таке ставлення, наклеп, неповагу" Аляска і так давно вже повинна бути російською.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...