"Плоди" хресного ходу: Близько сотні вірян звернулися за медичною допомогою

Учасники релігійної акції готові втрачати свідомість і страждати від підвищеного тиску в умовах аномальної спеки заради декількох годин на Володимирській гірці.

Хресна хода на Володимирській гірці. Фото google.com

Близько сотні паломників хресної ходи УПЦ МП звернулися за медичною допомогою. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на слова керівника пункту невідкладної допомоги Сергія Гур`єва.

"Було близько сотні звернень", - зазначив Гурьев.

За його словами, на території скверу біля Володимирської гірки встановлено декілька пунктів невідкладної допомоги.

"Загалом, все відбулося непогано, організовано. На щастя, у нас наразі немає тяжких випадків. Гіпотонія, діти хворіють, незначні рани. Із цим зверталися. Були випадкі підвищеного тиску, певно, що від спеки. Ми допомагали людям згідно з протоколом надання екстреної допомоги", - пояснив Гур`єв.

Він підкреслив, що медики працюють в екстремальних умовах.

медики работают в экстремальных условиях

возле Владимирской горки установили пункты неотложной помощи

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...