"По-хорошему СБУ могло бы и спаковать": Соцмережі обурені новопризначеною чиновницею Донецької ОДА

Людмила Биченко на своїй сторінці "Вконтакте" відверто захоплюється Путіним та сумує за "героями-беркутівцями".

Людмила Биченко з Харкова дуже любить "русский мир". Фото: соцмережі.

У мережі розгорається скандал навколо новопризначеного начальника управління внутрішньої політики Донецької обласної державної адміністрації (ОДА) Людмили Биченко, яку викрили в підтримці анексії Криму та бійців "Беркута" під час Революції Гідності в 2013-2014 роках. На цей факт вказав журналіст Віталій Сизов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Наконец-то внутренняя политика Донецкой ОГА в надежных руках, ведь теперь она в руках харьковчанки Людмилы Биченко. Пока украинских военных и пограничников у границы обстреливала российская армия, она постила фото из отпуска в Крыму, тем самым сохраняя его в украинском пространстве, а во время аннексии этого Крыма по достоинству оценивала путинскую политику. Это правильное решение. Такая не подведет, при случаи соберет хорошую массовку для встречи Гаранта, по-путински. Не то, что местные кадры, ненадежные", - написав журналіст та виклав скріншоти.

"Там в комментариях еще скрины творчества этой тупой пиз*ы, которую по-хорошему СБУ могло бы и спаковать, не говоря уже о том, что бля*ь какие еще в пи*у должности с ответстсвенностью за децентрализацию и информационную политику, вы че бл*ь вообще че, а?", - прокоментував пост користувач Іван Оберемко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...