По кому плаче гнів народу? - Через менеджера забудовника постраждали активісти та комунальники

Дмитро Стрєльцов сів у джип і на швидкості в'їхав у людей.

На місці незаконного будівництва. Фото: "Фейсбук".

У Києві внаслідок сутички між співробітниками КП "Київблагоустрій" і представниками компанії-забудовника біля будмайданчика на вулиці Булгакова, 12 госпіталізовано 6 людей. Про це Українській правді повідомив директор Департаменту міського благоустрою Дмитро Білоцерковець, передають Патріоти України.

Серед постраждалих – комунальники, місцеві жителі і представники охорони. "Сьогодні "Київблагоустрій" приїхав на місце, щоб провести демонтаж паркану, побутовок і опалубки. В кінці, коли залишалось демонтувати лише опалубку, один з представників-менеджерів забудовника, Дмитро Стрєльцов, сів у джип і на швидкості в’їхав у людей", - сказав він.

За словами чиновника, серед постраждалих від наїзду авто - 3 комунальники, 2 місцеві жителі, які проти будівництва біля школи і один представник охоронної фірми субпідрядника, яка охороняє комунальників від "тітушок" під час демонтажів. "Один чоловік постраждав важко. У нього відкриті переломи, і він на межі життя і смерті. Інші п’ятеро госпіталізовані з травмами, але їх життю наразі нічого не загрожує", - сказав він.

Білоцерковець наголосив, що будівництво ЖК "Маргарита" незаконне. "Як і на інших скандальних будівництвах Войцеховського, у них нема оренди землі, нема декларації на будівництво, нема містобудівних умов. У них взагалі жодних документів нема", - сказав чиновник.

Як повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва, чоловік, що наїхав на людей машиною, зник з місця події. "На даний час біля будівництва перебувають працівники райуправління поліції, які опитують учасників конфлікту та свідків і очевидців події, з’ясовують всі обставини інциденту", - йдеться в повідомленні. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...