"По нас б'ють з мінометів і САУ," - бійці ЗСУ під Дебальцевим (відео)

"Гупати" і "ляпати", як кажуть самі бійці, на цій ділянці фронту, останні кілька днів знову почало регулярно.

Скрін відео

У мережі з'явився відеосюжет українського журналіста Олександра Моторного, знятий на позиціях сил АТО в районі населеного пункту Дебальцеве Донецької області. Відео опубліковано каналом ТСН, передають Патріоти України.

"Снайпери терористів знову нагадали про себе на Дебальцевському напрямку. За великим рахунком, кажуть хлопці, вони знали, що так буде. Адже "гупати" і "ляпати", як кажуть самі бійці, на цій ділянці фронту, останні кілька днів знову почало регулярно.

Самохідні артилерійські установки противника на цій ділянці передової стріляють тепер з максимально-можливої дистанції", - йдеться в анотації до сюжету.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...