По вуха в боргах: Спливла можлива причина самогубства видного путінця

Як стало відомо, загиблий заборгував близько 50 млн руб. банку ВТБ, де працював до 2015 року старшим віце-президентом.

Юрій Котлер. Фото:Коммерсант

Член Вищої ради партії президента РФ Володимира Путіна "Єдина Росія" Юрій Котлер, знайдений мертвим в московській квартирі, був визнаний банкрутом за рішенням Арбітражного суду Москви. Про це повідомляє російське агентство РБК, зазначають Патріоти України.

Як стало відомо, загиблий заборгував близько 50 млн руб. банку ВТБ (майже 212 тыс. грн. - Ред), де працював до 2015 року старшим віце-президентом. Це могло послужити можливою причиною смерті.

Політик купив в іпотеку квартиру на кредит від ВТБ за адресою Брюсов провулок буд. 2/14, корп. 4. Вона коштувала понад 80 млн руб. Заборгованість Котлера перед банком на момент визнання банкрутом становила 48 млн 782 тис. руб., з яких понад 1,6 млн становила сума пені через прострочення платежів.

За даними суду, загальна вартість майна політика виявилася меншою за обсяг вимог кредиторів.

"Дослідивши представлені докази, суд встановив, що Котлер Ю.Ю. припинив розрахунки з кредиторами, тобто перестав виконувати грошові зобов'язання, термін виконання яких настав, оскільки є судовий акт про стягнення з Котлера грошових коштів, що вступив в законну силу, який до теперішнього часу не виконано, що підтверджує факт неплатоспроможності громадянина. Зазначені обставини, на думку суду, свідчать про можливість застосування до Котлера процедур банкрутства", - сказано в рішенні суду.

До речі, Котлер не з'явився на судове засідання, на якому був визнаний банкрутом.

Як повідомлялося раніше, у Москві був знайдений мертвим член Вищої ради партії президента РФ Володимира Путіна "Єдина Росія" Юрій Котлер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...