"По заветам скреп": Половина коштів, що надає "ЛДНР" Кремль, розкрадається окупантами на місцях, - розвідка

Для списання вкрадених коштів активно використовуються проекти відновлення інфраструктури населених пунктів, які впритул прилягають до зони активних бойових дій.

Бойовики використовують зруйновану інфраструктуру для розкрадання коштів. Фото: dt.ua.

Розкрита схема фінансових махінацій на окупованому Донбасі з бюджетними коштами Росії, створена за безпосередньої участі "міністрів фінансів" "ЛНР" Мануйлова та "ДНР" Матющенка. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

25% виділених грошей повертаються російським корумпованим чиновникам у вигляді "подяки" за їх допомогу в отриманні та списанні, ще 15-20% розкрадається місцевими "функціонерами" на Донбасі, близько 10 % призначаються співробітникам ФСБ в якості плати "за дах".

Для списання вкрадених коштів активно використовуються проекти відновлення інфраструктури населених пунктів, які впритул прилягають до зони активних бойових дій, із застосуванням т. зв. револьверного принципу (один об'єкт може відновлюватися кілька разів) і навмисних обстрілів вже "відновлених" будинків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...