Побачив наслідки "нічної вилазки": У АТО розповіли про переляк російського генерала

Ліквідація російських диверсантів викликала лють та паніку у російського генерала, який прибув у складі місії спостерігачів, щоб побачити залишки окупантів під Авдіївкою.

Диверсанти під Авдіївкою намагалися атакувати українські позиції. Ілюстрація:www.ukrinform.ua

Колишній співробітник українських спецслужб, волонтер Роман Зайцев розповів про реакцію на ліквідацію російської диверсійно-розвідувальної групи на Донбасі російського генерала-спостерігача Рустама Мурадова. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"До ситуації під Авдіївкою. Три доби російсько-терористичні бандформування накривали наших на околицях Авдіївки прицільним мінометним вогнем. Під будь-яким приводом сліпі і глухі спостерігачі робили вигляд, що нічого не знають про це і не розуміють про що мова.

А ось вчора близько 20:00 після артпідготовки в нашу сторону пішла російська ДРГ, що складається з військовослужбовців ЗС РФ. Побачивши це, наші взяли і з КПВТ (крупнокаліберний кулемет Владимирова, - ред.) від БРДМ (броньована розвідувально-дозорна машина, - ред.) торохнули в сторону російської ДРГ. Правда, частина руcні зуміла з***aтиcя", - написав волентер.

Він зазначив, що, дізнавшись про серйозні втрати, у російських спостерігачів раптом знайшовся час приїхати в Авдіївку і заявити про порушення перемир'я з української сторони.

"Треба було бачити пику російського генерала-спостерігача Р. Мурадова, який побачив в бінокль наслідки нічної вилазки російської ДРГ. Смажене м'ясо, кишки на гілках кущів, фарш і т.д. А в бінокль він дивився тому, що за**ав вийти в поле до своїх трупів.

Злякався, що підстрілять свої ж. Рашо-генерал (нібито дагестанський голуб миру) не приховував своєї люті і навіть спробував щось ротом своїм вякнути в сторону наших бійців, але швидко зупинився, бо зрозумів, що наші бійці можуть його і пристрелити за нецензурну лайку. Ось такі справи, малята", - розповів волонтер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...