Поближче до НАТО: У мережі показали місця відступу російських політиків (відео)

Серед країн, у яких російські політики та їхні дружини купують житло, - Великобританія, Франція, Естонія, Португалія, Іспанія, Латвія, Кіпр.

Мати нерухомість в "гейропі" шкідливо тільки простим холопам? Фото: скріншот з відео.

Російські політики масово купують нерухомість у Європі. Про це свідчить відео, опубліковане в Twitter-акаунті Russische Welt, передають Патріоти України.

"Патріоти" Росії готують собі запасні аеродроми в Євросоюзі, країнах військового блоку НАТО, подалі від Росії", - сказано в підписі до ролика.

Так, член Ради Федерації Андрій Клішас купив собі дачну ділянку і будинок у Швейцарії, депутат Держдуми від "Єдиної Росії" Рифат Шайхутдінов - хутір у Фінляндії, член Ради Федерації Віталій Богданов - будинок в Італії тощо. Серед країн, у яких російські політики та їхні дружини купують житло, - Великобританія, Франція, Естонія, Португалія, Іспанія, Латвія, Кіпр.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...