«Поблизу цих траншей була знищена група найманців та їхній командир": Бутусов поділився знімками з Авдіївки

Журналіст показав, звідки бойовики намагались атакувати бійців АТО.

У промзоні Авдіївки. Фото: galinfo.com.ua.

Журналіст Юрій Бутусов показав фото, зроблене безпілотником, де видно поле бою українських бійців з терористами під Авдіївкою. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на інформацію зі сторінки журналіста у facebook.

«Важкі бої під Авдіївкою – ось на цих позиціях 100-ї бригади Республіканської гвардії "ДНР" біля Ясинуватської розв’язки з учорашнього вечора йшли запеклі бої. Звідси постійно ведеться обстріл українських військ, коригуються артилерійські нальоти», – написав він.

Також Бутусов додав, що після атаки позицій бойовиків ввечері 28 січня, бійцями ЗСУ також було завдано удару вранці 29 січня по підкріпленню ворога. «Поблизу цих траншей була знищена ціла група російських найманців на чолі з командиром 1-го батальйону 100-ї бригади ДНР позивний “Грек”, – додав журналіст.

В результаті боїв за Авдіївську промзону загинули троє українських воїнів. «З боку противника тут воює одна з найбільш боєздатних частин – Республіканська гвардія, також відома як 100-та бригада внутрішніх військ МВС ДНР<…>Республіканська гвардія в структурі МВС знаходиться в особливому привілейованому становищі, і веде бойові дії на найбільш важливому для противника напрямку», – написав Бутусов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...