Поборники диктаторських законів: Стало відомо, хто у владі просував нардепів-антимайданівців до державної нагороди

В АП також зазначили, що всі подання внесені відповідно до вимог Порядку представлення до нагородження та вручення державних нагород України.

Скандально відомого Костянтина Кулика також нагородили. Фото: SKELET-info.

Навіть після галасу, викликаного нагородженням до Дня Конституції співробітника Генпрокуратури Костянтина Кулика, народних депутатів Олександра Гереги і Костянтина Іщейкіна, а також мера Чернігова Владислава Атрошенка, в Адміністрації президента не оприлюднюють інформацію про те, за які заслуги нагороджені ці люди, передають Патріоти України.

У відповідь на запит «Української правди» в прес-службі АП повідомили: «Преамбула указу є спільною, в ній не конкретизуються заслуги (внесок) кожної нагородженої людини. Конкретні заслуги (вклад) вказуються в нагородних листах, які прямують разом з поданням про нагородження. Разом з тим, нагородні листи містять конфіденційну інформацію про особу (персональні дані), тому не можуть передаватися третім особам».

При цьому в адміністрації Петра Порошенка уточнили: «Подання про нагородження Костянтина Іщейкіна і Олександра Гереги були внесені главою Верховної Ради. Подання про нагородження Владислава Атрошенка внесено Чернігівською обласною державною адміністрацією з письмової підтримки голови Асоціації міст України Віталія Кличка. Подання про нагородження Костянтина Кулика внесено Генеральною прокуратурою».
В АП також зазначили, що всі подання внесені відповідно до вимог Порядку представлення до нагородження та вручення державних нагород України (від 19 лютого 2003 року). На питання, чи будуть відкликані нагороди нардепів Костянтина Іщейкіна (БПП) і Олександра Гереги (позафракційний), чернігівського міського голови Владислава Атрошенка та заступника начальника департаменту Генеральної прокуратури Костянтина Кулика, в АП відповіли: «Процедура «відкликання» нагород не передбачена».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...