"Почем опиум для народа": Стало відомо скільки "міністерство правди" "ДНР" витрачає на зарплатню своїм пропагандистам (інфографіка)

Активісти підсумували місячні оклади всіх співробітників "міністерства" і з'ясували, що виходить 1 млн 700 тисяч рублів - така сума витрачається щомісяця на оплату тих, чий єдиний обов'язок полягає в "зомбуванні і промиванні мізків".

Ілюстрація:https://psb-news.org/Центр "Миротворець", який займається розповсюдженням об'єктивної інформації про Східний Донбас, опублікував відомість "міністерства правди ДНР", в якій вказані головні брехуни "республіки" і їхні гонорари за брехню. Про це повідомляється на сайті "миротворця", передають Патріоти України.

Цитата:

"В самом деле, какую плату получают те, кто разгоняет нужные публикации и комментарии по социальным сетям, пасет ботов и троллей, каждый день анализирует настроения посетителей популярных пабликов и телевизионной аудитории, пишет заказные статьи и выдает разрешения на рекламные борды? Теперь мы знаем ответ на этот вопрос", - пише автор матеріалу.

Волонтери розкрили пошту "міністра інформації ДНР" Олени Нікітіної і в одному з листів за 22 грудня 2015 року знайшли відомість виплати зарплати і премій за той місяць по всьому "відомству".

"Мы очень хотим, чтобы с этими цифрами ознакомились и медсестра из Горловки, которая кормит семью регулярными поездками за украинской пенсией, и учительница из Краснодона, выживающая только за счет собственного огорода, и многие другие", - коментують відомість в повідомленні.

Активісти підсумували місячні оклади всіх співробітників "міністерства" і з'ясували, що виходить 1 млн 700 тисяч рублів - така сума витрачається щомісяця на оплату тих, чий єдиний обов'язок полягає в "зомбуванні і промиванні мізків".

"Вот как выглядит начало ведомости. Все цифры зарплат и премий приведены в российских рублях", - йдеться в повідомленні.

Повністю зарплатну відомість "міністерства правди" можна переглянути за посиланням на Google Docs.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...