"Почему РФ должна помогать Донбассу, если он сам помогать себе не хочет?”, - мати вбитого в Україні терориста

Мати вбитого терориста з РФ, яка побувала в захопленому Алчевську, була здивована тим, що в місті працюють кафе і ресторани, магазини і багатий ринок.

У окупованому Алчевську. Фото: dn.depo.ua.

Росіянин Михайло Полинков з позивним "Кришталик", який воював на стороні терористів "ЛДНР", констатує, що жителі його країни охололи до конфлікту в Донбасі і вже не те, що перестали цікавитися питанням, а вони не розуміють, навіщо потрібно допомагати "братньому" народу. Новину передають Патріоти України.

“В очередной раз столкнулся с тем, что люди из России уже охладели к тому, что происходит на Донбассе. Ушло не то, что желание помогать, ушло понимание того, зачем это нужно.

И в этом конкретном случае мать погибшего добровольца можно понять. Ей в России тоже помощи ждать не от кого. И ее вопрос, почему Россия должна помогать Донбассу, если Донбасс сам помогать себе не хочет”, - написав Полинков на своїй сторінці у соцмережі.

Терорист опублікував слова Тетяни Кузнецової, яка побувала в захопленому Алчевську і була здивована тим, що в місті працюють кафе і ресторани, магазини і багатий ринок. “Все никак понять не могу. Я была в Алчевске. Там работают рестораны, кафе, магазины, очень богатый рынок. А почему просят помощь у России??? Почему не делятся между собой??? Почему из разрушенных деревень не берут к себе на время стариков и детей??? Странно это все”, - написала жінка. Полинков назвав донбаських підприємців "виродками" і попросив земляків залишатися людьми.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...