"Почула багато образливих слів": У Одесі маршрутник нахамив дівчині через українську мову

Постраждала поскаржилася в міський департамент транспорту і має намір добиватися звільнення неадекватного водія.

Водій маршрутки нахамив дівчині. Фото: 048.ua.

В Одесі дівчину, яка розмовляла українською мовою, намагався вигнати з автобуса маршрутник, передає 048.ua. За словами постраждалої, вона поскаржилася в міський департамент транспорту і має намір добиватися звільнення неадекватного водія. Новину передають Патріоти України.

За словами дівчини, вона їхала в маршрутному таксі 117 і розмовляла по мобільному телефону, на що водій зробив їй зауваження про те, що вона голосно розмовляє. Проте дівчина стверджує, що водій не міг чути її розмови. За її словами, інші пасажири також це підтвердили. Після чого водій почав обзивати дівчину нецензурними словами, і застосував фізичну силу. "Хотів мене викинути з маршрутки. Добре, що втрутилися пасажири, які почали заспокоювати водія", - сказала потерпіла.

"На свою адресу я чула багато образливих слів, також було сказано про те, що я говорю "телячою мовою" - тобто українською", - сказала вона. "На мою думку, йому не варто працювати з людьми, якщо він має особисту неприязнь до цієї мови, і до людей, які нею розмовляють. Прошу застосувати до цього водія високу міру покарання, а саме звільнення", - написала у своїй скарзі дівчина.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...