Подарки ватным друзьям и родственникам: Волонтери опублікували тисячі імен загиблих на Донбасі бойовиків

У списку вказані імена 3 041 загиблого бойовика, 28 медиків і 12 журналістів російських і сепаратистських ЗМІ.

Вантаж-200. Ілюстрація:Факти - ICTV

Група російських волонтерів "Вантаж-200 з України в Росію" опублікувала новий список загиблих бойовиків і російських військових на Донбасі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт групи.

У списку вказані імена 3 041 загиблого бойовика, 28 медиків і 12 журналістів російських і сепаратистських ЗМІ.

Про оновлення списку повідомила голова правління Міжрегіонального координаційного Центру "Забутий полк" Олена Васильєва на своїй сторінці у Facebook.

"Друзья, теперь вы смело можете унести к себе на страницы ссылку на списки грузов 200 из Украины в Россию.

Сделать подарки ватным друзьям и родственникам. Пусть смотрят и делают выводы, пусть перепроверяют в своих регионах. Эти списки будут обновляться по мере необходимости точно так же, как мы их обновляем в группе.

В настоящее время на сайте список по состоянию на 31.01.2017, но скоро будет новый. И, кроме того, каждый при желании сможет скачивать этот список себе в архив" - написала вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...