Подяка від українців: У ВР продемонстрували підтримку збірній Хорватії через скандал на ЧС-2018 (фото)

Як відомо, скандал почався після виграшу хорватських футболістів над збірною РФ, після якого Домагой Віда у відеозверненні промовив "Слава Україні!".

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко побував у Верховній Раді у футболці і з шарфом збірної Хорватії. Таким чином, Павелко вирішив віддячити хорватам, які обіграли збірну Росії (2:2, 4:3 по пенальті) у чвертьфінальному поєдинку чемпіонату світу-2018, зазначають Патріоти України.

Як відомо, після матчу гравець хорватської команди Домагой Віда і екс-футболіст "Динамо" Огнен Вукоєвич присвятили цю перемогу Україні. За це Віда отримав попередження від ФІФА, а Вукоєвич був звільнений зі збірної Хорватії, де він був помічником головного тренера команди Златко Даліча. Крім того Вукоєвич був оштрафований ФІФА на 15 тисяч франків, але Павелко пообіцяв компенсувати йому цей штраф.

Незважаючи на це, Віда незабаром повторно опублікував відео, в якому він прокричав гасло "Слава Україні", а українські фанати занизили рейтинг сторінки ФІФА у Facebook.

Джерело: Апостроф

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...