"Подорвать ВПК Украины и дезинтегрировать!": На пропагандистському шоу Соловйова прозвучав істеричний "план щодо України" (відео)

На думку Семена Багдасарова, Росія повинна підірвати військово-промисловий комплекс і військову політику України, а також "змінити режим", який зараз керує в Україні, щоб "передушити всю цю нечисть"..

Семен Багдасаров. Фото: скрін відео

Росія повинна добиватися зміни влади в Україні, або військової поразки і дезінтеграції країни. Про це в ефірі пропагандистського шоу Соловйова на російському ТБ заявив директор Центру вивчення країн Близького Сходу і Центральної Азії Семен Багдасаров. Відео доступне для перегляду на Youtube, зазначають Патріоти України

За його словами, російській владі необхідно визнати, що "без військової поразки" вирішити "питання України" неможливо.

"При этом шапкозакидательством заниматься бессмысленно. "Киев возьмем!" – мы могли в 2014 году весь юго-восток Украины занять, потому что тогда украинской армии не было… Сейчас они структуризировались, давайте объективно оценивать – 250-тысячная армия, плюс 170 тысяч МВД", - заявив він.

На думку Багдасарова, Росія повинна підірвати військово-промисловий комплекс і військову політику України.

"Ни капли нефтепродуктов, произведенных в России. Независимо – от нас или от Беларуси… "Батьку" предупредить… Боеприпасы – ничего не должно поступать", - додав він.

За словами пропагандиста, Росія повинна допомогти Донбасу зробити так, "щоб звалилася вся ця система", що має привести або до "зміни режиму" в Україні або дезінтеграції країни.

"Или мы получим 2000 км границы с враждебным государством под боком", - додав він.

Дивіться у відео з 2:11:56 год.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...