Подробиці трагедії: Волонтер розповів про трьох закатованих росіянами у Дебальцевому полонених

Зараз на ресурсах ОРДЛО і РФ поширюються фотографії і відео із закатованими українськими військовими. Вбити людей без зброї та хизуватися цим - ось вона уся російська "звитяга".

Російські бойовики на Донбасі. Фото: Рейтерс.

Останніми трагічними подробицями щодо вбитих у Дебальцевому полонених українських військових поділився кординатор волонтерського пректу "Стоп Терор" Семен Кабакаєв у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Двоє були на полі, забрали їх чи то місцеві бойовики, чи то найманці з РФ, поки невідомо. Бійці були поранені, їх зняли на відео і передали нашим, як підтвердження того, що вони у противника, тільки внесу поправку, противник - гідний поваги, а ці ні. Провести обмін не вдалося, ворог не захотів і наші не знайшли з ким говорити, там кожен командир і знайти відповідального за зупинку вогню, було нереально. Потім їх перевезли в Дебальцеве, знущалися і мучили, в результаті вбили. Звірячі фото з тортурами і тілами відразу надіслали нам, як підтвердження того, що вони 200-ті", - повідомляє волонтер.

"Третій нібито пропав безвісти. Ми подали запит і виявилося, що за їхніми даними він в полоні, але підтвердження ми не знайшли. Кілька годин тому,третій опинився у нас, кілька пострілів в голову ... Зараз на ресурсах противника ОРДЛО і РФ поширюються ці фотографії і відео, прикладати до посту їх не буду. Світла пам'ять нашим героям ...", - написав Кабакаєв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...