Подробиці загибелі бійця на Яворівському полігоні: Військова прокуратура вже відкрила кримінальну справу (відео)

Військовий прокурор розповів, що трагедія сталася 16 вересня близько 21:00 під час нічних стрільб на БМП

Яворівський полігон. Фото: lvivexpres.com

Військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець розповів у ефірі каналу "112 Україна", що за фактом загибелі військовослужбовця на Яворівському полігоні у Львівській області відкрито кримінальну справу. Про це повідомляють Патріоти України.

Вчора близько 21:00 у військову прокуратуру військового гарнізону надійшло повідомлення від командування військової частини про загибель під час нічних стрільб одного з військовослужбовців. На місце події виїхали прокурорські слідчі працівники.

"Попередньо нами встановлено, що при проведенні нічних стрільб на БМП один з військовослужбовців вистрілив з 30-мм гранати і потрапив в інше БМП, в якому також знаходився військовий, який служив за контрактом. В результаті прямого попадання була пробита броня на БМП, і снаряд влучив у голову військовослужбовцю, він загинув на місці події", - сказав Савинець.

Відомо, що інших постраждалих під час пригоди не було. Наразі військова прокуратура Львівського гарнізону проводить слідчі дії. Внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 414 "Необережне поводження зі зброєю, що спричинило смерть потерпілого".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...