Погрожували закопати: На ринку у Дніпрі сліпого чоловіка побили за пошкоджений рекламний стенд

Потерпілий розповідає, що рекламна конструкція стояла посеред тротуару і йому, як незрячому, було важко обійти її.

На ринку у Дніпрі охоронці побили сліпого чоловіка. Ілюстрація: Днепр Час.

На одному з ринків в Дніпрі працівники магазину побили інваліда по зору за те, що той наштовхнувся на рекламну конструкцію і пошкодив її. Про це в Facebook повідомляє Тетяна Суворова, передають Патріоти України.

Інцидент стався напередодні ввечері на ринку «Калинівський» в Дніпрі. Інвалід першої групи Андрій Ріпний повертався додому, проходячи через ринок. Біля одного з магазинів він випадково натрапив на штендер і перекинув його. Після падіння конструкція зламалася.

«Реакция владельцев или продавцов из МАФа «Технокеш» была просто возмутительно неадекватной: они сломали инвалиду трость, угрожали закопать, применяли физическую силу, возможно, у него сломан мизинец. В этом приняли участие охранники рынка», — додає жінка.

Потерпілий розповідає, що рекламна конструкція стояла посеред тротуару і йому, як незрячому, було важко обійти її. «Пешеходы зрячие его обходят, а мамочки с колясками маневрируют…Я палочкой отстучал, сделал пару шагов и начал двигаться, держась правой стороны. Этот штендер стоял на моем пути», — сказав Ріпний. При цьому начальник управління реклами Дніпровської міськради Руслан Мороз розповів, що все штендери в Дніпрі стоять без дозволів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...