Погуляв наостанок: київська поліція у ресторані затримала чиновника-хабарника

Зловмисник вимагав у підприємця 15 тисяч гривень за оформлення сертифіката якості на продукцію.

Хабар. Фото: megatorrents.org.

У Києві правоохоронці затримали співробітника однієї з державних установ під час отримання хабара. Про це повідомляє Відділ комунікації Головного управління Національної поліції України в Києві, передають Патріоти України.

Зловмисник вимагав у підприємця 15 тисяч гривень за оформлення сертифіката якості на продукцію. "Для передачі грошей вимагач обрав один з ресторанів. Коли корупціонер поклав хабар у свій портфель, його затримали співробітники поліції. У присутності свідків слідчо-оперативна група вилучила у зловмисника мічені купюри", - розповіли в прес-службі.

Під час проведення досудового слідства було встановлено, що підозрюваний, не виходячи зі службового кабінету, "провів перевірку якості та відповідності виготовленої продукції та вніс неправдиві відомості до офіційних документів". Слідчим відділом Дніпровського управління поліції посадовій особі повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України - ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) і ст. 366 (службове підроблення). Зловмиснику загрожує до 12 років в'язниці з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...