"Поховали" живцем: Невідомі влаштували перфоманс під будинком депутатки Київради (відео)

За словами Ольги Балицької, на її адресу і раніше надходили погрози, безпосередньо пов’язані з діяльністю проти незаконної забудови Києва.

Ольга Балицька. Фото: 24tv.ua.

Невідомі влаштували перформанс-«похорон» під будинком київської активістки, депутатки Київради від «Самопомочі» Ольги Балицької, яка активно бореться з незаконними забудовами в місті, передають Патріоти України.

Як повідомило видання LB.ua, близько 10-11 ранку група осіб прибула до будинку Ольги та влаштувала похоронну процесію з її зображеннями й імітацією труни. При цьому самої депутатки на той момент вдома не було.

Я сама при цьому не була присутня, мене не було вдома. Але це бачили мої сусіди, родичі і друзі. Я розцінюю це як спробу перешкодити моїй діяльності, спрямованій на боротьбу з незаконними забудовами. Але такими методами на мене вплинути не вдасться. Влаштовувати таке, коли мене, по суті, ховають на очах у всього будинку, сусідів, близьких – це навіть не методи 90-х, це нижче плінтуса», = сказала депутатка в коментарі виданню.

За її словами, дійство було санкціоноване як громадська акція, його охороняли співробітники поліції. «Коли я близько 12.00 викликала поліцію, мені сказали, що співробітники поліції вже приїжджали на місце. Понад те, у людей, які влаштували подібне, був дозвіл на проведення акції, і співробітники Печерської поліції “охороняли мітингувальників”», — розповіла депутатка.

За словами Балицької, на її адресу і раніше надходили погрози, безпосередньо пов’язані з діяльністю проти незаконної забудови Києва. «Складно сказати, хто саме є організатором цього “похорону”. Як юрист я не хочу нікого голослівно звинувачувати. Але думаю, не просто так почастішали погрози, пов’язані із забудовою Сінного ринку. Я б хотіла передати привіт тому, хто з цим пов’язаний. Спробуйте діяти в законному ключі. Пам’ятайте, я – не одна, нас – багато. Такі методи свідчать про те, що ми йдемо в правильному напрямку. Ви боретеся з однією людиною, а повстануть тисячі», – резюмувала депутатка Київради.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...