Поки його віряни недоїдають: Російський митрополит побідкався, що недозрів до iPhone 10

Ієрарх зізнався, що отримав iPhone у подарунок на Новий рік.
Митрополит Іларіон. Фото: РІА "Новости".

Російський митрополит Іларіон заявив, що перейшов на iPhone 8, але до iPhone 10 ще недозрів. Про це повідомляє РИА Новости, передають Патріоти України.

"Я вже перейшов на восьмий, тому що його мені подарували на Новий рік. Але я поки недозрів до десятого iPhone, яким користуються вже багато моїх більш просунутих і молодших помічників", – зазначив Іларіон.

Також, додав, що ніяк не може перейти від комп'ютерів з операційною системою Microsoft до Apple. Зазначив, що на його думку, Apple не зовсім чесними методами захоплює все більше позицій, в той час, як позиції Microsoft звужуються.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...