"Не пользуйтесь, евреи программу придумали": Лукашенко підірвав мережу епічним "оглядом" iPhone (відео)

Бацька вирішив попередити "підданих" про небезпеку iPhone.

Лукашенко вирішив дати білорусам "корисну пораду". Фото: Лента.ру.

Президент Білорусії Олександр Лукашенко насмішив користувачів мережі розповіддю про iPhone. Про це пишуть в інтернеті, де опублікували і відео, передають Патріоти України.

Користувачі мережі висміяли "огляд" iPhone від Лукашенка. Він заявив: "iPhone в кишені у мене немає, я чесно кажу. Якби ви знали що таке iPhone, ви б теж не користувалися. Мається на увазі, якщо ви маєте цей телефон, то сьогодні є програма, євреї винайшли, ваш кожен крок контролюється за тисячі кілометрів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...