Поки не втекла: Адвоката ГРУшника Єрофєєва можуть взяти під варту

Прокуратура наполягає на обранні запобіжного заходу у вигляді утримання Соколовської під вартою.

Адвокат Оксана Соколовська. Фото: business.ua.

Адвоката спецназівця Головного розвідувального управління (ГРУ) ВС Росії Євгена Єрофєєва Оксану Соколовську можуть взяти під варту за рішенням Апеляційного суду Києва 14 березня. Про це Оксана Соколовська написала на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

"14.03.16 о 10:00 в Апеляційному суді міста Києва (головуючий суддя - Бец) відбудеться розгляд апеляційної скарги прокуратури Київської області на ухвалу слідчого судді Бугеля. Прокуратура наполягає на обранні мені запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - написала Соколовська в Facebook.

Відзначимо, що раніше Шевченківський суд Києва відмовився заарештовувати Соколовську. Українська поліція зараз розшукує зниклого адвоката російського військовослужбовця Олександра Александрова Юрія Грабовського.

Нагадаємо, 9 березня через відсутність Грабовського було перенесено чергове засідання у справі російських військових Александрова і Єрофєєва. Адвокат Єрофєєва Оксана Соколовська заявила, що її колега не виходить на зв'язок кілька днів. Адвокат російського спецназівця Олександра Александрова Юрій Грабовський написав в Facebook, що покинув Україну.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...