Поки скрепи хизуються: Спецназ Польщі знищить всі ракетні батареї в Калінінградській області

Країни НАТО повинні бути завжди готові дати потужну відсіч РФ і нанести жорсткий удар у відповідь на потенційну агресію.

Калінінград. Фото: mn24.com.ua.

Американський аналітичний центр Atlantic Council провів дослідження, в якому склав орієнтовний прогноз щодо протистояння Польщі та Російської Федерації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Аналітики центру Atlantic Council зробили висновок, що влада Росії могла б захопити Польщу всього за одну ніч. Саме з цієї причини країни НАТО повинні бути завжди готові дати потужну відсіч РФ і нанести жорсткий удар у відповідь.

"Навіть якщо в даний час Москва не зацікавлена в тому, щоб йти на пряме зіткнення з НАТО, все може змінитися за ніч і бути реалізованим в найкоротші терміни. Тим більше відповідні плани і необхідні ресурси давно підготовлені", - йдеться в документі.

Примітно, що центр прорахував і варіанти удару для Варшави, яка може обрати цілями московське метро, електромережу Санкт-Петербурга і російський державний телеканал RT. Експерти переконані, що Польща повинна продемонструвати Росії свою рішучість і твердість. "Що в разі початку військових дій (Польща - ред.) пошле в Калінінградську область підрозділи спецназу для знищення стратегічно важливих цілей, наприклад, ракетних батарей", - додали в Atlantic Council.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...