"Поки у поліції реформи": У Києві чоловік впорався з трьома озброєними грабіжниками

Неймовірно, але троє розбійників не змогли здолати свого супротивника і почали тікати.

Син власників будинку змусив грабіжників тікати. Ілюстрація: vikka.ua.

У Києві троє озброєних грабіжників увірвалися в приватний будинок і почали бити подружжя, яке там перебувало, вимагаючи гроші та коштовності. Грабіжникам завадив син господарів будинку. Подробиці "Обозревателю" розповіла спікер Управління поліції охорони в столиці Антоніна Олійник, передають Патріоти України.

Напад стався вночі у середу, 21 грудня, на вулиці Лобановського в Святошинському районі. Підійшовши до будинку, бандити віджали вікно, після чого увірвалися в приміщення і напали на подружжя. В цей час до кімнати зайшов син господарів. Між чоловіком і злочинцями зав'язалася бійка. Неймовірно, але розбійники не змогли здолати свого супротивника і почали тікати.

Чоловік погнався за одним із зловмисників, при цьому бандит, що рятувався втечею, був озброєний: в одній руці у нього був ніж, а в інший пістолет, з якого він періодично стріляв у свого переслідувача. "У надії сховатися, підозрюваний забіг на територію АЗС, де спробував сховатися між вітринами з автошинами та мастильними виробами. Працівники станції, побачивши злочинця, натиснули кнопку виклику поліції. Зловмисника затримав наряд Управління поліції охорони в Києві", - розповіла Антоніна Олійник. 30-річний затриманий був доставлений до Голосіївського управлінні поліції для подальшого з'ясування всіх обставин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...