Понад 200 кримінальних справ: У мережі розповіли про вироки, які ухвалювала суддя Зайцевої

У практиці Судді Муратової були справи і про наркотики, і про смертельні ДТП, а також крадіжки, пограбування та вбивства.

Світлана Муратова. Фото:Народна правда

Суддя з Харкова Світлана Муратова вже ухвалилила понад 200 вироків у кримінальних справах. Саме Муратова розглядає справу 20-річної Олени Зайцевої, позашляховик якої 18 жовтня в'їхав у натовп, вбив 6 людей і ще 5 поранив. Про це повідомив портал Місто Х, передають Патріоти України.

2006 року Муратова розглядала кримінальні справи щодо крадіжок та наркотиків. Тоді вона винесла понад 200 вироків.

Серед ухвал судді - ув'язнення на 12 років безхатька, який жорстоко вбив художника. Також вона засудила до 8 років позбавлення волі чоловіка, який штрикнув ножем людину. Останній вирок Муратової по кримінальній справі - 2 роки умовно за пограбування магазину на ринку "Барабашово".

Розглядала Муратова і справи про ДТП.

"У листопаді 2010 року винесено вирок у справі про ДТП із потерпілими на вул. Шевченка. Тоді автомобіль "Хюндай" збив велосипедиста, а судова історія закінчилася для винного роком випробувального терміну", - зазначили у виданні.

У 2011 році суддя працювала зі смертельною ДТП. Тоді водій джипа перевищив швидкість, протаранив седан, від чого останній зіткнувся зі сміттєвозом. Одна людина загинула.

Винуватець профінансував ремонт автівок, заплатив компенсацію постраждалим. Потерпілі відмовилися від претензій до чоловіка. Суд призначив винуватцю 5 років позбавлення волі із випробувальним терміном на 3 роки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...