Шукай вітра в полі: Нарколог, яка після смертельної ДТП у Харкові оглядала Зайцеву, виїхала на окупований Донбас

Медик начебто подалася в окупований Стаханов, де проживає її мати.

Альона Зайцева. Фото:Корреспондент.net

Свідок у справі про смертельну ДТП в Харкові на вулиці Сумській Олена Федірко, яка оглядала фігурантку Олену Зайцеву після наїзду на пішоходів, знаходиться на непідконтрольній Україні території. Про це в ході чергового слухання заявив суддя Віктор Попрас з посиланням на відповідь поліції, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що згідно з рапортом правоохоронців, 6 вересня працівники поліції прийшли за місцем проживання Федірко, де сусіди повідомили, що вона виїхала на окуповану частину Донбасу.

"Двері їм відкрила жінка, яка не представилася. Вона заявила, що експерт поїхала на непідконтрольну територію, після чого закрила двері", - цитує видання суддю.

Як зазначає видання Kharkiv Today, новий адвокат Зайцевої, який вперше брав участь в засіданні, також виявився обізнаним про місцезнаходження нарколога, яку співробітники поліції шукають не перший місяць.

За його словами, експерт може перебувати в Стаханові, який з 2014 року підконтрольний бойовикам окупованих районів Луганської області. Захисник Зайцевої додав, що там нібито живе її хвора мати.

Джерело: NewsRoom Kharkiv

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...