Поновлення бойових дій не минути? Росіяни вчергове захопили село під Маріуполем

Дочекавшись від'їзду представників місії ОБСЄ, підрозділи російсько-терористичних військ знову завели в Комінтернове техніку і важке озброєння.

Після від'їзду місії ОБСЄ російські терористи знову завели в Комінтернове техніку та важке озброєння. Ілюстрація:tsn.ua

Проросійські терористи самопроголошеної "ДНР" в п'ятницю, 25 грудня, знову захопили селище Комінтерново в Донецькій області, який знаходиться в так званій "сірій зоні". Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Ситуація в зоні АТО істотно загострюється. Проросійські бандформування, порушуючи всі досягнуті раніше домовленості про припинення вогню, продовжують ескалацію конфлікту. Сьогодні вони двічі обстріляли з 82-мм і 120-мм мінометів мирне селище Водяне, розташоване в "сірій зоні" біля Маріуполя.

Місцеві жителі були змушені ховатися по підвалах, а деякі будинки були зруйновані вщент", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, з початку доби бойовики здійснили понад 40 збройних провокацій проти сил АТО на значній ділянці лінії розмежування.

"За останніми даними, бойовики частково повернулися до н.п. Комінтерново. Дочекавшись від'їзду представників СММ ОБСЄ, підрозділи російсько-терористичних військ знову завели туди техніку і важке озброєння", - повідомили в прес-центрі АТО, зазначивши, що бойовики не пускають в Комінтернове представників ОБСЄ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...