Попалась: На Луганщині затримали агента ФСБ, яка мала вербувати українських військових (відео)

Об'єктом для вербування співробітниця російської спецслужби обрала прикордонника, якого планувала, не гребуючи жодними засобами, схилити до зради та переходу на сторону терористів "ЛНР".

Затримана агент ФСБ. Фото: скрін відео

Співробітницю фейкового «міністерства внутрішніх справ» терористичної організації «ЛНР» затримали на Луганщині співробітники контррозвідки СБУ. Про це повідомляє прес-центр СБУ, передають Патріоти України.

У грудні терористка прибула на контрольовану українською владою територію області для виконання завдання російських кураторів - вербування українських військових.

Об'єктом для вербування агент ФСБ обрала прикордонника, якого планувала, не гребуючи жодними засобами, схилити до зради та переходу на сторону терористів «ЛНР».

Відповідно до сценарію російських спецслужб за фактом зради російські та сепаратистські телеканали показали б чергову прес-конференцію зі «сповіддю» перебіжчика.

Зловмисниця перебуває під вартою, за фактом її участі в діяльності терористичної організації ведеться досудове розслідування.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...