Поранення нардепа Дейдея: Загадок більше, ніж відповідей, нові подробиці

Як міг прилетіти осколок у місцевість, де перебував народний депутат, залишається загадкою. Чи був то насправді осколок міни або снаряда будуть встановлювати окремо.

Євген Дейдей. Фото: nfront.gov.ua

ЗМІ дізналися, як народний депутат Євген Дейдей отримав поранення в районі Авдіївки і навіть оприлюднили фото пошкодженої ноги. Про це пише "Українська правда" з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

Повідомляється, що Дейдей приїхав в Авдіївку до полку "Київ". "У п'ятницю близько 17:00 години він перебував на провулку Шкільному в Старій Авдіївці. Там він нібито і тримав поранення. Про час поранення інформація різниться: з 17:20 до 18:30", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що особи, знайомі з цією справою стверджують, ніби сам депутат розповідає, що почув вибух, а що далі з ним було і хто привіз його до лікарні він не знає. Журналіст намагався додзвонитися до Дейдея, щоб від нього почути, що сталося, однак він не брав слухавку і не відповідав на смс", - йдеться у повідомленні.

У той же час повідомляється, що нібито Дейдей дзвонив у свій батальйон після 17:00 години і казав, що отримав поранення. "На місце приїхав автомобіль батальйону на якому була медсестра. Вона побачила пов'язку на його нозі. Після цього Дейдея доправили до військових лікарів в Авдіївці. Там йому надали першу медичну допомогу, зробили рентген та доправили його до лікарні у Покровську", - йдеться у повідомленні.

Також, зазначається, що за попередньою інформацією лікарі поставили Дейдею діагноз: вогнепальне осколкове наскрізне поранення м'яких тканин. Видання також оприлюднило фото, на якому нібито поранена нога депутата.

Українські військові, які фіксують активність ворога, заявили виданню, що до 21.30 на авдіївському напрямку було тихо.

"Єдиний обстріл з крупнокаліберних кулеметів і стрілецької зброї розпочався о 21.30 по позиціях поблизу "промзони". Обстрілу з мінометів та іншого важкого озброєння в цей час зафіксовано не було", – повідомили в Міноборони.

У свою чергу начальник прес-центру штабу антитерористичної операції В'ячеслав Петровський повідомив, що протягом всього дня п'ятниці житлових кварталів і вулиць Авдіївки не обстрілювали.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...